Klik x untuk menutup hasil pencarianCari di situs DoaSeri GoPray! mengajak kita semua untuk memiliki kehidupan alkitabiah berdasarkan doa. Kami rindu banyak orang percaya membuka hati, memiliki gerakan, dan menjalankan kebiasaan alkitabiah untuk berdoa bersama.

Segera Memiliki Anak

Nama Samaran: 
Sha
Umur: 
28
Jenis Kelamin: 
Wanita
Kota: 
Malaysia
Pokok doa: 

Usia perkawinanku sudah 5 tahun dan belum dikurniakan anak. Aku ada penyakit bernama sindrom polistic ovari bermaksud ovum ku ada tetapi tidak membesar. Suami ku normal. Aku selalu berdoa minta Tuhan Yesus menyembuhkan aku dan memberkati rahimku supaya aku boleh hamil zuriatku/keturunan sendiri.

Doakan aku, semoga dikurniakan zuriatku sendiri. Terlalu lama penderitaan ini dalam lubuk hati aku. Semua aku telah ada, kerjaya, harta, suami yang baik, keluarga mertua yang baik. Rezeki anak angkat juga tidak aku dapat. Puas aku menangis, kadangkala aku marahkan Tuhan, tetapi bila direnung, aku menyesal menyalahkan Tuhan. teman-teman yang baru menikah terus dikurniakan anak, aku cemburu dan sedih. Tolong berikan aku doa dan cerita-cerita dalam Alkitab supaya aku gembira sedikit.

Komentar